Vištiena Apsukta Bekonu Iškepta ant Iešmų su Ranch Padažu

pinit View Gallery 4 photos

Vištiena Apsukta Bekonu Iškepta ant Iešmų su Ranch Padažu

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Naminis Ranch padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Vištienos krūtinėlę supjaustom gabaliukais. Apšlakstom aliejumi. Apibarsom BBQ prieskoniais. Išmaišom.
    Šoninės juosteles perpjaunam per pusę skersai. Kiekvieną gabaliuką apsukam šoninės juostele ir maunam ant plačių iešmų.

  2. Gaminam naminį Ranch padažą

    Švž. krapus ir česnakų laiškus supjaustom smulkiai.
    Į indą sudeda majonezą, druską, pipirus, česnakų prieskonius, grietinę, pasukas, garstyčias, Vorčesterio padažą. Išspaudžiam truputį citrinos sulčių. Išmaišom iki vientisos masės. Paliekam pastovėti iki kol iškepsim vištieną.

  3. Kepam vištieną

    Kepsnine paruošiame tiesioginiam kepimui. Naudojam senas anglis arba dedam mažai anglių.Anglys turi būti pilnai išdegę ir pasidengę baltais pelenais. Anglis gausiai apibarstom druska.
    Kepam vištienos iešmus iš abiejų pusių kol iškeps. Likus kepti maždaug 10 minučių gabaliukus aptepam BBQ padažu. Apverčiam. Aptepam. Kepam 5 min. Apverčiam. Vėl aptepam BBQ padažu ir kepam dar 5 minutes, kol padažas glazūruosis.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apšlakstydami naminiu Ranch padažu. Ir apibarstydami švž. petražolėm.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/250575107144271

Raktažodžiai: vištiena,grill,iešmai,ranch

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *