Vištienos Karis

pinit View Gallery 3 photos

Vištienos Karis

Pasiruošimo Laikas 10 mins Gaminimo Laikas 50 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Aprašymas

Lengvai ir greitai pagaminamas. Suteikiantis daug meilės skonio receptoriams 💛

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Česnakus supjaustom smulkiai. Svogūnus supjaustom plonais pusžiedžiais. Vištieną supjaustom nedideliais gabaliukais. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom.

  2. Apkepam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol įkais. Suberiam vištienos gabaliukus ir iš visų pusių apkepam kol apskrus. Vištieną traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  3. Apkepam svogūnus ir česnakus

    Puode ištirpinam sviestą. Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol suminkštės ir pagels. Suberiam česnakus. Pamaišydami pakepam kol pagels. Viską patraukiam iš šoną. Į tuščią vietą įdedam pomidorų pastą. Pamaišydami keletą minučių apkepam. Viską sumaišom.

  4. Gaminam karį

    Suberiam kario prieskonius. Išmaišom. Truputį pamaišydami palaukiam, kol mišinys pasausės. Supilam grietinėlę. Viską gerai išmaišom. Palaukiam kol užvirs. Pamaišydami kaitinam ir stebim kaip tirštėja. Paragaujam. Jei reikia dar įberiam druskos ar kario prieskonių.
    Suberiam apkeptus vištienos gabaliukus. Pamaišydami apie 5min. pašildom.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su virtais ryžiais, laimo skiltelėmis ir čili griežinėliais, truputį apšlakstydami laimo sultimis.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/274419461426502

Raktažodžiai: vištiena,karis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *