Jautienos Bebandeliai Neburgeriai Užtaisyti Klevų Sirupu ir Apvilkti Bekonu
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Jautieną sumalam. Pagardinam BBQ prieskoniais. Suformuojam rutuliukus. Svogūnus supjaustom storais žiedais.
-
Pradedam formuoti neburgerius
Išdėliojam dvigubas šoninės juosteles žvaigždės forma. Centre dedam jautienos rutuliuką.
-
Įmontuojam svogūnų taurelę
Paspaudžiam su presu arba stikline, kad gautųsi plokščias diskas. Centre dedam svogūno žiedą platėjančia dalimi į viršų, įspaudžiam ir padarom taurelę.
-
Suformuojam neburgerius
Į taurelę įpilam klevų sirupo. Šoninę užlankstom ir taureles uždarom.
-
Kepam neburgerius
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180-190C temperatūroje. Sudedam kotletukus ir kepam 15-20 min.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam su bulvytėmis fri pagardintomis Poppamies Spicy Fries bulvyčių prieskoniais ir su marinuotais agurkėliais.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/328613559340425