Jautienos Bebandeliai Neburgeriai Užtaisyti Klevų Sirupu ir Apvilkti Bekonu

Jautienos Bebandeliai Neburgeriai Užtaisyti Klevų Sirupu ir Apvilkti Bekonu pinit View Gallery 4 photos

Jautienos Bebandeliai Neburgeriai Užtaisyti Klevų Sirupu ir Apvilkti Bekonu

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 25 mins Bendras Laikas 40 mins
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Jautieną sumalam. Pagardinam BBQ prieskoniais. Suformuojam rutuliukus. Svogūnus supjaustom storais žiedais.

  2. Pradedam formuoti neburgerius

    Išdėliojam dvigubas šoninės juosteles žvaigždės forma. Centre dedam jautienos rutuliuką.

  3. Įmontuojam svogūnų taurelę

    Paspaudžiam su presu arba stikline, kad gautųsi plokščias diskas. Centre dedam svogūno žiedą platėjančia dalimi į viršų, įspaudžiam ir padarom taurelę.

  4. Suformuojam neburgerius

    Į taurelę įpilam klevų sirupo. Šoninę užlankstom ir taureles uždarom.

  5. Kepam neburgerius

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180-190C temperatūroje. Sudedam kotletukus ir kepam 15-20 min.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su bulvytėmis fri pagardintomis Poppamies Spicy Fries bulvyčių prieskoniais ir su marinuotais agurkėliais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/328613559340425

Raktažodžiai: jautiena,mėsainiai,bekonas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *