Lavašinė Mėsinė Pica
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Mėsą sumalam. Agurkėlius supjaustom griežinėliais. Raudonuosius svogūnus supjaustom pusžiedžiais.
Į maltą mėsą suberiam paprikos prieskonius, raudonėlio prieskonius, šv. maltus penkių rūšių pipirus. Truputį pagardinam druska. Išmaišom. -
Paruošiam picos padą
Ant kepimo popieriaus ištiesiam lavašo lapą. Su konditerine mentele visą paviršių ištepam, padengiam plonu maltos mėsos sluoksniu.
-
Kepam picos padą
Paruošiame kepsninę netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam pasigamintą picos padą ir kepam apie 5 minutes (Svarbu! Tarpe atsargiai patikrinam pado apačią, kad neperkeptų ir nepridegtų!), tiek kad mėsa būtų beveik iškepus. Traukiam lauk.
-
Surenkam picą
Sumaišom kečupą su adžika. Aptepam padažu mėsos sluoksnį.
Tolygiai užbarstom truputį sūrio. Išdėliojam pjaustytus agurkėlius, svogūnų pusžiedžius
Ant viršaus dar užbarstom tarkuoto sūrio. -
Kepam picą
Grąžinam į kepsninę ir kepam dar keletą minučių kol sūris ištirps.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/342537851281329