Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
Pasiruošiame ingredientus
-
Išvalom grybus
Grybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais. -
Pasiruošiame grybus
Apverčiam grybus viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.
-
Paruošiame Forneza krosnį
Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
-
Dedam grybus kepti
Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Traukiam lauk.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/