Vištienos Kepsniukai-Kebabiukai Forneza Krosnyje

Vištienos kepsniukai-kebabiukai su prieskoniais ir daržovėmis iškepti Forneza krosnyje, apšlakstyti sviestiniu padažu su bulvytėmis fri, marinuotais raudonaisiais svogūnais, daržovėmis ir česnakiniu padažu 😇
pinit View Gallery 5 photos

Vištienos Kepsniukai-Kebabiukai Forneza Krosnyje

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 40 mins Bendras Laikas 1 hr 10 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Sviestinis padažas

Kaip gaminam?

Pasiruošiame ingredientus

  1. Svogūnus, svogūnų laiškus, paprikas, kalendrą supjaustom smulkiai. Nutarkuojam citrinos žievelė.

  2. Formuojam kebabiukus

    Sumaišom visus ingredientus į vientisą masę. Suformuojam kebabiukus. Kad lengviau perkelti ant keptuvės suformuojam kebabiukus ant atskirų kepimo popieriaus lakštelių. Dedant į keptuvę užteks tik apversti ir nuimti popieriukus.

  3. Paruošiame krosnį

    Paruošiame Forneza krosnį kepimui. Palaukiam 10-15min. kol įkais akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.

  4. Pradedam kepti

    Sudedam kebabiukus ir kepam 5 min. Keptuve apsukam. Kepam dar 5 min.

  5. Apverčiam kebabiukus

    Kebabiukus apverčiam. Kepam dar apie 5 min. Keptuvę apsukam. Kepam dar apie 5 min.

  6. Padažo gaminimas

    Keptuvėje ištirpdom sviestą. Suberiam prieskonius. Išmaišom. Leidžiam pastovėti kad skoniai pradėtų draugauti.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam kebabiukus apšlakstydami sviestiniu padažu su bulvytėmis Fri ir česnakiniu padažu bulvytėms ir ne tik.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *