Balzaminės Vištų Blauzdelės su Keptomis Rausvomis Bulvytėmis

Balzaminės vištų blauzdelės 🍗 su keptomis rausvomis bulvytėmis 🍠
pinit View Gallery 3 photos

Balzaminės Vištų Blauzdelės su Keptomis Rausvomis Bulvytėmis

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 5

Aprašymas

Viskas gaminasi greitai ir paprastai vienoje ketaus keptuvėje 🙂

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Užmarinuojam vištieną

    Dideliam inde sumaišom balzamico actą, medų, garstyčias, išspaudžiam česnakus, padruskinam ir papipirinam. Sudedam vištienos blauzdeles, gerai išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje apie 0.5-1val.

  2. Paruošiam bulves

    Susmulkinam 1 v.š. švž. Rozmarino. Bulves nuplaunam ir su lupena supjaustom į 1.5-3cm dydžio kubelius. Suberiam į indą, apšlakstom aliejumi, užbarstom smulkintu rozmarinu, padruskinam, papipirinam. Išmaišom. Atidedam į šalį.

  3. Apkepam blauzdeles

    Kepsninę paruošiam tiesioginiam kepimui, įstatom ketaus keptuvę ir įkaitinam truputį aliejaus. Sudedam vištų blauzdeles ir iš visų pusių po keletą minučių apskrudinam. Keptuvę su blauzdelėm traukiam lauk.

  4. Kepam bulves ir vištieną netiesioginėje kaitroje

    Į kepsninę įdedam deflektorių, grąžinam ketaus keptuvę, suberiam bulves ir paskirstom tarp blauzdelių. Ant viršaus užmetam porą šv. Rozmarino šakelių ir netiesioginėje kaitroje apie 220C temperatūroje kepam apie 20-40min. kol bulvės taps minkštos. Bulvių minkštumą patikrinam su mediniu iešmeliu.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apibarstydami smulkintais krapais ir tarkuotu Parmezano sūriu.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau Fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/137473441787772

Raktažodžiai: vištiena,blauzdelės,bulvės,balzaminės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *