Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Marinuojam sparnelius
Dideliam inde sumaišom 1.5L vandens, 2 v.š. druskos, 0.25 stiklinės rudojo cukraus, 2-3 skilteles traiškyto česnako, 4 šakeles čiobrelio.
Suberiam sparnelius ir marinuojam 2 valandas kambario temperatūroje. -
Kepam sparnelius
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 180-200C temperatūroje. Groteles patepam aliejumi.
Sudedam sparnelius ir kepam iš abiejų pusių po 5-10 min. kad atsirastų grill žymės.
Įdedam deflektorių ir netiesioginėje 170-180C temperatūroje kepam sparnelius apie 10-15 min.
Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min.
Apverčiam. Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min. kol iškeps. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam apibarstydami sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/152129373655512
Poppamies Cherry&Cola padažas: https://www.kamadobono.lt/lt/prieskoniai-padazai/pada%C5%BEas-marinatas-cherry-cola-bbq-345-g-detail