Ančių Krūtinėlė su Medaus-Sojos Padažu

pinit View Gallery 4 photos

Ančių Krūtinėlė su Medaus-Sojos Padažu

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 45 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Ančių krūtinėlę nusausinam su popieriniu rankšluoščiu. Odos pusę įpjaunam, bet tik iki odos-riebalų sluoksnio. Iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.
    Česnako skliteles ir imbierą supjaustom smulkiai.
    Čili pipirą perpjaunam, išimam sėklas, supjaustom smulkiai.

  2. Kepam antieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę, palaukiam kol įkais. Aliejaus nepilam.
    Sudedam antieną oda į apačią. Kepam 7-10 minutes kol parus, apskrus ir riebalai ištirps.
    Gabaliukus apverčiam ir kepam dar 7-12 minučių iki 61C vidinės temperatūros. Neperkepam! Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai pailsėti, kol pagaminsim padažą.

  3. Gaminam padažą

    Jei keptuvėje prisirinko daug anties riebalų, tai nupilam. Keptuvėje riebalų paliekam tik keletą arbatinių šaukštelių.
    Į keptuvę sudedam imbierą, česnakus ir čili pipirą. Pamaišydami pakepam kol pasklis aromatas. Supilam sultinį, sojos padažą, medų, laimo sultis. Išmaišom. Užverdam. Paverdam kol nugaruos kiekis dvigubai sumažės.
    Paragaujam. Jei reikia dar įpilam sojų padažo, medaus ar laimo sulčių.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Anties krūtinėlę supjaustom griežinėliais ir pateikiam ant Jasmin ryžių apšlakstydami pasigamintu padažu, apibarstydami smulkintais svogūnų laiškais ir figų ketvirčiais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/211833044351811

Raktažodžiai: antis,krūtinėlė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *