Greita Jautienos Sriuba su Ryžių Makaronais

Greita Jautienos Sriuba su Ryžių Makaronais pinit View Gallery 4 photos

Greita Jautienos Sriuba su Ryžių Makaronais

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Aprašymas

Sriuba virs trumpai, todėl jautieną renkamės minkštesnę (nugarinę, išpjovą ar pan.).

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Jautiena supjaustom plonais, nedideliais, vieno kąsnio griežinėliais. Apšlakstom aliejumi. Išmaišom. Svogūną ir morką supjaustom smulkiai. Pomidorą perpjaunam į keturias dalis. Išimam skystą vidų palikdami tik išorę. Skystą vidų išmetam, o pomidoro išorę supjaustom kubeliais. Česnakus ir svogūnų laiškus supjaustom smulkiai.

  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui įstatom ir įkaitinam kazaną. Aliejaus nepilam. Dalimis, kad neatšaltų kazanas, iš visų pusių, apkepam jautienos juosteles kol apskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  3. Apkepam daržoves

    Į kazaną įpilam truputį aliejaus. Kazanas turi būti gerai įkaitęs. Suberiam smulkiai pjaustytą svogūną, morką ir pomidoro kubelius. Pamaišydami apkepam.

  4. Apkepam mėsą su daržovėm

    Į kazaną grąžinam mėsą. Įdedam gerą šaukštą adžikos. Supilam sojų padažą. Išmaišom. Suberiam cukrų. Išmaišom. Pastoviai maišydami viską keletą minučių apkepam.

  5. Verdam sriubą

    Įpilam verdantį vandenį. Įmetam gvazdikėlį. Atplėšiam ir įdedam keletą nedidelių Nori lapelio skiltelių. Paliekam 10-15 min. pavirti. Paragaujam, jei reikia pagardinam druska.
    Kol sriuba verda paruošiam ryžių makaronus pagal instrukciją nurodytą ant pakelio (užpilam verdančiu vandeniu ir paliekam pamirkti 10min). Nupilam vandenį.
    Kazaną išimam. Suberiam paruoštus ryžių makaronus. Išmaišom. Paliekam minutę, kitą pašilti.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam užbarstydami smulkintų česnakų ir svogūnų laiškų.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/214970757371373

Raktažodžiai: sriuba,jautiena,azija

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *