Jūros Gėrybių Sriuba

Jūros Gėrybių Sriuba pinit View Gallery 2 photos

Jūros Gėrybių Sriuba

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Jūros gėrybes atitirpinam ir išvalom. Perplaunam šaltu vandeniu.
    Morkas sutarkuojam ant burokinės tarkos. Svogūnus supjaustom plonais pusžiedžiais. Saliero stiebus supjaustom griežinėliais.

  2. Apkepam daržoves

    Kepsninę paruošiam tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam truputi aliejaus ir ištirpinam gabaliuką sviesto.
    Suberiam morkas, svogūnus ir salierą. Pamaišydami apkepam kol pagels ir 2-3 kartus kiekis sumažės.
    Suberiam krakmolą. Išmaišom.

  3. Verdam sriubą

    Supilam grietinėlę, sultinį. Sudedam lauro lapelius, čiobrelį. Išmaišom.
    Užverdam. Pamaišydami paverdam 10-15 min.
    Pagardinam druska ir pipirais.
    Ištraukiam čiobrelio šakeles ir lauro lapelius. Išmetam.

  4. Užbaigiam sriubą

    Suberiam Parmezano sūrį. Išmaišom.
    Sudedam visas jūros gėrybes. Pagal norimą sriubos kiekį ir skystumą įpilam verdančio vandens. Išmaišom.
    Palaukiam kol užvirs. Svarbu! Užvirus verdam ne ilgiau 1-2 minutes. Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar pagardinam druska ar pipirais.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/218664983668617

Raktažodžiai: sriuba,jūros,gėrybės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *