Tailandietiška Grill Vištiena

pinit View Gallery 4 photos

Tailandietiška Grill Vištiena

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 40 mins Bendras Laikas 1 hr 10 mins
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Ką panaudojam marinatui?

Kaip gaminam?

  1. Marinuojam vištieną

    Imbierą sutarkuojam. Česnakus išspaudžiam.
    Į indą išspaudžiam laimo sultis. Sumaišom su saldžiu čili padažu, sojų padažu, medum, imbieru, česnakais ir Sriracha padažu.
    Sudedam vištieną. Išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje kol paruošime kepsninę.

  2. Apkepam vištieną tiesioginėje kaitroje

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200C temperatūroje. Palaukiam kol įkais grotelės. Groteles patepam aliejumi.
    Apkepam vištienos kumpelius iš visų pusių po keletą minučių, kol apskrus, glazūruosis ir atsiras grill žymės. Atsargiai, bus ugnies. Traukiam lauk.

  3. Kepam vištieną netiesioginėje kaitroje

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Sudedam kumpelius oda į viršų ir netiesioginėje kaitroje kepam apie 30min. iki vidinės 76-78C temperatūros.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su laukiniais ryžiais apkeptais su svogūnais, morkytėm, šaldytais žirneliais, pagardintais pipirais ir persilado prieskoniais.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/222462366622212

Raktažodžiai: vištiena,grill,tailandas,azija

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *