Ančių kojelės kazane. Pasakiško skonio troškinys. Nenaudojome aliejaus. Kazane viską apkepėme tik pačios anties 🦆 riebaluose.
Morkas pjaustom žiedais, svogūnus pusžiedžiais. Bulves nulupam ir jei didelės - pjaunam per pusę. Imbierą sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom žiedais. Česnako skilteles išspaudžiam arba smulkiai sutarkuojam.
Atgal į kazaną sudedam anties ketvirčius. Išmaišom. Pagardinam druska. Užpilam sultiniu, kad vos vos dengtų mėsą ir daržoves. Išmaišom. Uždengiam dangčiu ir paliekam troškintis neaukštoje kaitroje apie apie 40-45min. Sudedam bulves ir dar troškinam apie 15-20min. kol bulvės suminkštės. Prieš galą paragaujam, jei reikia dar pagardinam druska.
Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/107210974814019