Ančių Krūtinėlės Suktinukas su Daržovėmis
Aprašymas
Antiena įtrinta švž. rozmarinais, česnakais, apelsinais su medumi, standžiai susukta kartu ir pakepta kartu su daržovėmis keptomis anties taukuose
Ką panaudojam?
Daržovės
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Švž. rozmarino lapelius, česnakus supjaustom smulkiai. Įtarkuojam apelsino žievę. Įpilam medaus. Viską išmaišom.
-
Paruošiam antieną
Ančių krūtinėlės odą įpjaustom kryžmai. Pagardinam druska iš odos pusės. Iš mėsos pusės vos vos.
-
Susukam krūtinėles
Mėsos pusę įtrinam pasiruoštu mišiniu.Krūtinėles sudedam mėsos puse į vidų ir standžiai aprišam kulinarine virve. -
Paruošiam daržoves
Daržoves supjaustom. Sudedam į ketaus keptuvę. Pagardinam druska ir pipirais.
-
Kepam antieną ir daržoves
Kepsninę paruošiame kepimui netiesioginėje kaitroje 190C temperatūroje.Įstatom keptuvę su daržovėmis. Ant viršaus dedam groteles. Virš keptuvės ant grotelių dedam antieną. Kepam 1.5val. iki vidinės 58C temperatūros. Kas 20min. apverčiam vis ant kito šono, kad vienodai apskrustų. Praėjus maždaug pusei laiko, kai išorė iš visų pusių apskrus, oro sklendes pridarome, kad temperatūra nukristų ir laikytųsi apie 150C laipsnių. -
Pateikiam ir ragaujam!
Antieną pjaustom ir pateikiam su daržovėmis iškeptom anties taukuose.Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/