Svogūnų laiškus supjaustome 3-4cm ilgio šiaudeliais. Pasmulkinam česnaką, imbiebrą ir svogūną į mažus kubelius.
Jei kiauliena su oda - nulupam. Kiaulienos supjaustom juostelėmis ir paploninom su plokščiu mėsos plaktuku iki maždaug 3mm storio ir supjaustom vieno kąsnio kvadratais.
Į blenderį suberiam visus marinato ingredientus ir suplakam iki vientisos masės. Dideliame inde suberiam mėsą, užpilam marinatu ir gerai išmaišom. Statom į šaldytuvą ir paliekam marinuotis mažiausiai 1 val. Jei išeina ilgiau, kokias 3-4val.
Kepam mėsą
Kepsninę paruošiam tiesioginiam kepimui statom gilią ketaus keptuvę. Pilam truputį aliejaus ir gerai įkaitinam.
Kai aliejus įkaito supilam kiaulieną su visu marinatu, kuris taps padažu.
Aukštoje kaitroje pavartydami kepam apie 15-20min. kol šoninė truputį apskrus ir padažas taps tirštas. Baigus kepti nuimam, suberiam svogūnų laiškų šiaudelius, išmaišom ir leidžiam jiems sušilti.
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam ant salotos lapo su laukiniais ryžiais apibarstydami svogūnų laiškų žiedais ir sezamo sėklomis.