Žmonės priklauso dviem tipams:
1) Tie kurie mėgsta kiaulių kojas 🥰
2) Tie kuriems kiaulių kojos yra didelis NOP 🫢
Jei mėgstate kiaulių kojas (kaip ir mes), tai šis patiekalas kaip tik Jums. 👌
Kojas išvirsime su sojų padažu ir anyžinėmis žvaigždutėmis, kad prisigertų Azijos skonio. ⭐️
O vėliau, nukaulinę, patroškinsim su rytietiškais padažais ir pateiksime su apkeptais ryžiais. 🤤
Kojas nuplaunam. Į kazaną įpilam vandens, įmetam anyžinę žvaigždutę, supilam sojų padažą.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Užverdam. Į Verdantį vandenį sudedam kiaulių kojas. Palaukiam kol užvirs. Kazaną uždarom. Kepsninę uždarom. Verdam kojas 1.5-2 val. kol kaulai pradės nertis. Tarpuose dapilam karšto vandens. Kazaną traukiam lauk. Kojas išimam. Nukaulinam ir ir atidedam į šalį.
Česnakus ir imbierą supjaustom smulkiai.
Ryžius išverdam.
Į kepsninę įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus. Suberiam česnakus ir imbierą. Pamaišydami minutę kitą apkepam kol pradės sklisti aromatai.
Supilam sojų padažą, saldų čili padažą, čili pastą. Įpilam vandens. Išmaišom. Paragaujam. Jei reikia rūgštumą-aštrumą subalansuojam įberdami cukraus. Truputį pakaitinam
Sudedam mėsą. Išmaišom. Pamaišydami patroškinam, kad mėsa prisigertų padažo. Traukiam lauk. Prieš pateikiant mėsą apšlakstom sezamų aliejumi. Išmaišom.
Česnakus išspaudžiam.
Į keptuvę įpilam truputį aliejaus. Įmušam kiaušinius. Maišydami kepam, kad gautųsi kiaušininiai dribsniai. Suberiam česnakus. Truputį pamaišydami pakepam.
Sudedam ryžius. įpilam sojų padažo, saldaus čili padažo ir šlakelį sezamo aliejaus. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
Keletą minučių pamaišydami pakepam kol ryžiai sušils ir skoniai pradės draugauti.
Pateikiam mėsą su padažu, ryžiais, apibarstydami svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT