Labai skanūs vištų sparneliai iškepti kepsninėje su aštriu marinatu.
Keptuvėje sumaišom visus marinato ingredientus. Sutraiškom pomidorus. Išmaišom. Paragaujam. Jei norime aštriau - įmaišom dar aštraus padažo. Jei per rūgštu - įberiam dar cukraus. Taip subalansuojam skonį pagal save. Pamaišydami paverdam apie 8-10min.
Traukiam lauk ir paliekam atvėsti. Tada sublenderiuojam į vientisą masę. Paragaujam ar ko nors netrūksta. Aštrumo bijoti nereikia, nes iškepus jo sparneliuose tiek nesijaus kaip grynai marinate.
Sparnelių odą įpjaustom, dideliam inde sumaišom su marinatu. Paliekam marinuotis šaldytuve 12val. Arba keletą valandų kambario temperatūroje.
Prieš kepant 1-2val. sparnelius išimam iš šaldytuvo, kad būtų kambario temperatūros.
Kepam tiesioginėje kaitroje apie 180C temperatūroje apie 20min. kol gražiai apskrus kas 3 min. apversdami.
Skanaus! 😋
Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/112414417627008