Avienos Šonkaulių Troškinys Kazane su Bulguro Kruopomis

pinit View Gallery 3 photos

Avienos Šonkaulių Troškinys Kazane su Bulguro Kruopomis

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 135 mins Bendras Laikas 2 hrs 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Šonkaulius supjaustom po vieną. Kurdiuką supjaustom gabaliukais. Svogūnus nulupam. Česnakų galvas nulupam.

  2. Apkepam šonkaulius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam aliejaus. Sudedam kurdiuką ir tirpinam kol pradės ruduoti. Išimam.
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas, apkepam šonkaulius. Į kazaną grąžinam visą mėsą. Sudedam 2/3 pakelio sviesto. Išmaišom. Truputį pakepam.

  3. Užverdam

    Sudedam 3-4 v.š. pomidorų pastos.Suberiam 3-4 v.š. paprikos prieskoniai, 40-70g. adžikos, 3-4v.š. balto vyno acto. Išmaišom. Užpilam vandens, kad viską apsemtų. Uždengiam ir leidžiam užvirti.

  4. Troškinam

    Panardinam česnako galvas. Suberiam svogūnų galvutes. Išmaišom. Paragaujam. Pagardinam druska. Kazaną uždarom. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam pravertas minimaliai. Troškinam 1 val., bet po 20min. česnako galvutes ištraukiam, kad pilnai nesuvirtų. Tarpe patikrinam ar netrūksta vandens.

  5. Verdam bulguro kruopas

    Sūdytame vandenyje 15min. verdam bulguro kruopas. Aliejuje ištirpinam truputį kurdiuko ir 1/3 gabaliuko sviesto. Supilam į bulguro košę. Išmaišom.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam šonkaulius su svogūnų ir česnakų galvutėmis ir su burgluro kruopomis. Viską pagardindami šv. maltais pipirais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/292314409637007

Raktažodžiai: aviena,šonkauliai,kazanas,troškinys

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *