Mėsą sumalam. Česnakus išspaudžiam. Kiaušinius išplakam.
Dideliam inde sumaišom maltą kalakutieną, sezamo aliejų, džiuvėsėlius, imbierą, kiaušinius ir kiaušinių plakinį. Viską gerai išmaišom iki vientisos masės.
Suformuojam 40mm dydžio kukuliukus.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvė. Supilam visus padažo ingredientus. Išmaišom. Užverdam ir pamaišydami apie 5 min. pakaitinam kol padažas sutirštės (braukiant per keptuvės dugną su mentele kuriam laikui turi likti takas). Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Sudedam kukuliukus ir kepam 20-25 min. Traukiam lauk.
Sudedam kukuliukus į pasigamintą padažą. Iš visų pusių apšlakstom išvoliojam padaže.
Pateikiam kukuliukus su pasigamintu padažu su laukiniais ryžiais. Apibarstom sezamo sėklomis ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Labai tinka citrina.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT