Mėsa supjaustom gabaliukais. Pomidorus, bulves, morkas ir svogūnus supjaustom trikampiais. Pievagrybius supjaustom gabaliukais. Svogūnų laiškus perpjaunam per pusę. Atskirai atidedam baltesnius kotelius ir žalias viršūnes.
Žalias svogūnų laiškų viršūnes supjaustom griežinėliais. Česnakus supjaustom smulkiai.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
Įstatom kazaną. Įpilam aliejaus ir palaukiam kol aliejus įkais iki 175-185C temperatūros.
Dalimis, kad neatšaltų kazanas, apkepam mėsą. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Įpilam aliejaus. Suberiam pievagrybius. Pamaišydami apkepam.
Sudedam svogūnus. Pamaišydami apkepam kartu su pievagrybiais.
Suberiam mėsą, svogūnų laiškų kotelius, dalį česnakų. Pamaišydami pakepam.
Supilam Miriną. Pagardinam druska. Įberiam cukraus. Sudedam pomidorų pastą. Pagardinam pipirais.
Užpilam karšto vandens, kad viską padengtų. Išmaišom.
Kazaną uždengiam. kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Viską troškinam 120-150 minučių. Tarpe patikrinam ir jei reikia dar dapailam vandens.
Kai mėsa jau minkšta suberiam morkas ir bulves. Išmaišom. Bulvės turi beveik pilnai pasinerti skystyje.
Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom ir viską troškinam dar 20-30 minučių, kol bulvės ir morkos taps minkštos.
2 v.š. kukurūzų krakmolo ištirpinam šaltame vandenyje (100ml).
Krakmolo tirpinį po truputį pilam į puodą maišydami iki norimo tirštumo.
Paragaujam ar ko netrūksta.
Troškinį pateikiam apibarstydami svogūnų laiškais ir likusiais česnakais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT