Saliamį, Chorizo, alyvuoges, agurkėlius, svogūnus, prievagrybius supjaustom griežinėliais.
Į kepimo indą ar keptuvę supilam trintus pomidorus. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais ir Sriracha padažu, druska. Įpilam truputį cukraus. Užverdam. Truputį pakaitinam kol skoniai ir aromatai persimaišys. Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar įpilam Sriracha, įberiam prieskonių. Rūgštumą subalansuojam įberdami cukraus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Bulves nulupam ir sutarkuojam ant burokinės tarkos. Nuspaudžiam sultis. Išspaustas tarkuotas bulves sudedam į indą. Pagardinam pipirais. Įmušam kiaušinius. Sudedam miltus. Gerai išmaišom. Mišinį padalinam į tris dalis (bus 3 picos).
Patiesiam kepimo popierių. Sudedam bulvių mišinį. Išlyginam ir suformuojam tolygų picos padą.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam picos padą ir kepam 20min.
Traukiam lauk. Paviršių tolygiai padengiam pasigamintu padažu.
Tolygiai apibarstom sūriu. Išdėliojam picos ingredientus. Apibarstom dar sūriu.
Gražinam atgal į kepsninę ir 200C laipsnių temperatūroje kepam dar 5-10min. kol sūris ištirps.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT