Cheeseburger Tacos arba Bugerbokštas
Aprašymas
Brandintos jautienos paplotėliai su Čederio sūriu įananasinti bokšte, iškepti ir pateikti mažose tortilijose su padažu ir daržovėmis.
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pairuošiam bokštą
Jei reikia, mėsos paplotėlius pagardinam druska ir pipirais.Iš nulupto ananaso išpjaunam du diskus (bus apačia ir viršus).Į apatinį ananaso diską įstatom iešmą. Paeiliui sumaunam mėsainių paplotėlius su Čederio lakštais. Užbaigiam sūriu. Visą konstrukciją uždarom viršutiniu ananaso disku.Dedam 15 min. į šaldytuvą. -
Kepam bokštą
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150-160C temperatūroje.Įstatom mėsainių paplotėlių bokštą į kepimo indą, dedam į kepsninę ir kepam apie 2 val. iki vidinės 71C temperatūros.Traukiam lauk ir leidžiam 5 minutes pailsėti. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pjaustom kaip kebabą ir dedam į tortilijas kartu su padažais, pjaustytom salotom, svogūnais. Lenkiam ir ragaujam.Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/