Print Options:

Chicken 65

Chicken 65
Time
Pasiruošimo Laikas: 15 mins Gaminimo Laikas: 45 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 4
Description

Aštrokai pikantiškas vištienos užkandis prie alaus 🍺

Ką panaudojam?
  • 650 g Vištienos file
  • 3 tbsp Graikiškas jogurtas
  • 1 pcs Kiaušiniai
  • 7 clove Česnakai
  • 15 g Imbieras
  • 1 tbsp Čili milteliai
  • 1 tsp Kalendros prieskoniai
  • 1 tsp Ciberžolės prieskoniai
  • 1 tsp Druska
  • 70 g Krakmolas (kukurūzų)
  • 2 tbsp Vanduo
  • 1 l Aliejus
  • 2 pcs Raudoni svogūnai
  • Ką panaudojam padažui?
  • Aliejus
  • 3 tsp Kumino sėklos
  • 20 pcs Švž. Baziliko lapeliai
  • 1.5 tsp Laimas (tarkuota žievė)
  • 7 clove Česnakai
  • 1 pcs Čili pipirai (žali)
  • 4 tbsp Cukrus
  • 3 tbsp Sojos padažas (nesūrus)
Kaip gaminam?
  1. Paruošiam ingredientusChicken 65 ingredientai

    Vištieną supjaustom gabaliukais. Česnakus išspaudžiame. Imbierą sutarkuojame. Laimo žievelę pritarkuojam į indelį. Čili pipirą supjaustom griežinėliais. Svogūną supjaustom žiedais.
    Dideliam inde sumaišom graikišką jogurtą, kiaušinį, išspaustą česnaką, tarkuotą imbierą, čili miltelius, kalendros prieskonius, ciberžolės prieskonius, druską, kukurūzų krakmolą ir vandenį. Krakmolo kiekį reguliuojame taip, kad tirštumas gautųsi kaip tirštos grietinės. Suberiam vištienos gabaliukus. Išmaišom kad visur pasidengtų. Galima įdėti į šaldytuvą pastovėti, kol paruošime kepsninę.

  2. Gruzdinam vištienąGruzdinam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą, supilam ir įkaitinam 1L aliejaus. Dedam po vieną vištienos gabaliukus. Saugodami kad nesupiltų gruzdinam, kol grąžiai apskrus. Traukiam lauk ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų aliejų.

  3. Gaminam padažąGaminam padažą

    Aliejų išpilam. Puodą išplaunam, nusausinam ir grąžiname į kepsninę. Įpilam truputį aliejaus. Suberiam kumino sėklas. Pamaišydami truputį pakepam. Suberiam baziliko lapelius ir tarkuotas laimo žieveles. Pamaišom.
    Sudedam išspaustus česnakus, čili griežinėlius. Išmaišom. Suberiam cukrų. Supilam sojos padažą. Pamaišom kol ištirps ir pradės karamelizuotis.
    Suberiam vištienos gabaliukus. Išmaišom ir pamaišydami truputį pakepam, kad padažas pilnai viską padengtų.

  4. Pateikiam ir ragaujam!Chicken 65

    Traukiam lauk ir pateikiam apibarstydami raudono svogūno žiedais, kurie labai tinka ir papildo užkandžio skonį 👍

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/111313161070467

Raktažodžiai: vištiena,chicken 65,aštrus maistas,užkanda,indija
Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/chicken-65/