Gruzdinta Česnakinė Parmidžaninė Vištiena
Ką panaudojam?
Česnakinis Parmidžano Padažas:
Marinatas
Papildomas padažas vištienai ir bulvytėms
Kaip gaminam?
-
Pamarinuojam vištieną
Sumaišom marinato ingredientus. Sudedam vištieną ir marinuojam šaldytuve nuo keletos valandų iki paros.
-
Pasiruošiame ingredientus
Dideliam inde sumaišom miltus, kukurūzų krakmolą, česnakų granules, svogūnų granules, druską ir pipirus. Apvoliojam vištienos gabaliukus.
-
Pasigaminam parmidžano padažą
Česnakus išspaudžiam arba sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom smulkiai. Sumaišom visus parmidžano padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol gruzdinsim vištieną.
-
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros.
-
Gruzdinam vištieną
Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištieną. Ištraukiam ant popierinio rankšluosčio kad sugertų aliejų.
-
Baigiam gaminti
Suberiam vištienos gabaliukus į pasiruoštą česnakinį parmidžano padažą. Išmaišom, kad visur pasidengtų.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikia su bulvytėmis fri ir papildomu padažu.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/