Gruzdinta Česnakinė Parmidžaninė Vištiena

👉 Vidinė vištienos file pamarinuota grietinėlės marinate, apvoliota miltuose ir kukurūzų krakmole su prieskoniais, gruzdinta aliejuje, padengta česnakiniu parmidžano padažu, pateikta su bulvytėmis fri 👌
pinit View Gallery 3 photos

Gruzdinta Česnakinė Parmidžaninė Vištiena

Pasiruošimo Laikas 3 hrs Gaminimo Laikas 1 hr Bendras Laikas 4 hrs
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Česnakinis Parmidžano Padažas:

Marinatas

Papildomas padažas vištienai ir bulvytėms

Kaip gaminam?

  1. Pamarinuojam vištieną

    Sumaišom marinato ingredientus. Sudedam vištieną ir marinuojam šaldytuve nuo keletos valandų iki paros.

  2. Pasiruošiame ingredientus

    Dideliam inde sumaišom miltus, kukurūzų krakmolą, česnakų granules, svogūnų granules, druską ir pipirus. Apvoliojam vištienos gabaliukus.

  3. Pasigaminam parmidžano padažą

    Česnakus išspaudžiam arba sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom smulkiai. Sumaišom visus parmidžano padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol gruzdinsim vištieną.

  4. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros.

  5. Gruzdinam vištieną

    Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištieną. Ištraukiam ant popierinio rankšluosčio kad sugertų aliejų.

  6. Baigiam gaminti

    Suberiam vištienos gabaliukus į pasiruoštą česnakinį parmidžano padažą. Išmaišom, kad visur pasidengtų.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikia su bulvytėmis fri ir papildomu padažu.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *