Sumaišom marinato ingredientus. Sudedam vištieną ir marinuojam šaldytuve nuo keletos valandų iki paros.
Dideliam inde sumaišom miltus, kukurūzų krakmolą, česnakų granules, svogūnų granules, druską ir pipirus. Apvoliojam vištienos gabaliukus.
Česnakus išspaudžiam arba sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom smulkiai. Sumaišom visus parmidžano padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol gruzdinsim vištieną.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros.
Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištieną. Ištraukiam ant popierinio rankšluosčio kad sugertų aliejų.
Suberiam vištienos gabaliukus į pasiruoštą česnakinį parmidžano padažą. Išmaišom, kad visur pasidengtų.
Pateikia su bulvytėmis fri ir papildomu padažu.
Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/