Print Options:

Gruzdinta Česnakinė Parmidžaninė Vištiena

Time
Pasiruošimo Laikas: 3 hrs Gaminimo Laikas: 1 hr Bendras Laikas: 4 hrs
Porcijos 4
Ką panaudojam?
    Česnakinis Parmidžano Padažas:
  • 1 vnt. Česnakai
  • 0.5 cup Majonezas
  • 1 a.š Cukrus
  • 2 tbsp Parmidžano sūris
  • 1 tbsp Obuolių sidro actas
  • 0.5 tsp Druska
  • 0.25 tsp Čili dribsniai
  • 0.25 tsp Raudonėlio prieskoniai
  • 0.25 tsp Baziliko prieskoniai
  • 0.25 tsp Pipirai
  • 1 vnt. Čili pipirai
  • Marinatas
  • 2 cup Grietinėlė
  • 1 tbsp Druska
  • 0.5 tbsp Česnakų granulės
  • 0.5 tbsp Svogūnų granulės
  • 2 tbsp Sriracha padažas
  • 0.5 tbsp Paprikos prieskoniai
  • 3 cup Miltai
  • 1/3 cup Kukurūzų krakmolas
  • 2 tsp Česnakai granulės
  • 2 tsp Svogūnų granulės
  • 2 tsp Druska
  • 2 tsp Pipirai
  • 800 g Vištų krūtinėlės vidinė file
  • 1 l Aliejus
  • Papildomas padažas vištienai ir bulvytėms
  • Majonezas
  • Česnakų granulės
  • Kalendros prieskoniai
  • Sriracha padažas
  • Tabasko padažas
  • Krapų prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Kaip gaminam?
  1. Pamarinuojam vištieną

    Sumaišom marinato ingredientus. Sudedam vištieną ir marinuojam šaldytuve nuo keletos valandų iki paros.

  2. Pasiruošiame ingredientus

    Dideliam inde sumaišom miltus, kukurūzų krakmolą, česnakų granules, svogūnų granules, druską ir pipirus. Apvoliojam vištienos gabaliukus.

  3. Pasigaminam parmidžano padažą

    Česnakus išspaudžiam arba sutarkuojam. Čili pipirą supjaustom smulkiai. Sumaišom visus parmidžano padažo ingredientus. Leidžiam pastovėti kol gruzdinsim vištieną.

  4. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Supilam aliejų. Palaukiam kol įkais iki 175C temperatūros.

  5. Gruzdinam vištieną

    Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištieną. Ištraukiam ant popierinio rankšluosčio kad sugertų aliejų.

  6. Baigiam gaminti

    Suberiam vištienos gabaliukus į pasiruoštą česnakinį parmidžano padažą. Išmaišom, kad visur pasidengtų.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikia su bulvytėmis fri ir papildomu padažu.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/gruzdinta-cesnakine-parmidzanine-vistiena/