Mėsą supjaustom šiaudeliais. Paprikas ir cukinijas supjaustom šiaudeliais. Svogūnus supjaustom plunksnomis.
Grikių makaronus paruošiame pagal instrukciją ant pakelio. Traukiam lauk. Perpilam šaltu vandeniu. Atidedam į šalį.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam aliejaus ir palaukiam kol gerai įkais.
Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsą, kol apskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Palaukiam kol aliejus vėl gerai įkais. Į kazaną suberiam daržoves. Pamaišydami 3-5 min. apkepam.
Į kazaną grąžinam mėsą.
Sudedam makaronus. Išmaišom.
Pilnai uždarom apatinę kepsninės oro sklendę.
Įpilam sojų padažo. Įpilam austrių padažo. Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo.
Pagardinam pipirais.
Išmaišom. Paragaujam. Jei sojų padažas suteikė per mažai sūrumo, tai įberiam dar druskos.
Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Viršutinę ir apatinę oro sklendes atidarom minimaliai. Leidžiam 1-2 minutes pasitroškinti.
Pateikiam apibarstydami sezamo sėklomis.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT