Mėsą supjaustom plonais 5mm kepsniais ir išmušam su mėsos plaktuku. Sudėliojam didelį ploną keturkampį. Kraštais gali net truputį užsikeisti. Papipirinam. Truputį padruskinam, bet ne per daug, nes šoninė duos sūrumo. Be to iškepus galima užbarstyti druskos dribsnių ar pan.
Tolygiai, užkeisdami kraštus, išdėliojam bekono juosteles.
Atsargiai susukam į standžią suktinę.
Suktinę supjaustom 3-4cm storio griežinėliais. Sumaunam ant iešmų taip, kad neišsivyniotų.
Kepam 20-30min. tiesioginėje kaitroje apie 180-200C temperatūroje kad 3-5 minutės vartant iš visų keturių pusių.
Pateikiam lavaše su marinuotais svogūnais, svogūnų laiškais ir t.t.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/128914475977002