Print Options:

Jautienos ir Bekono Šašlykai

Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • 1 kg Jautienos nugarinė
  • 300 g Kiaulienos šoninės juostelės (š. rūkytos arba sūdytos)
  • Pipirai
  • Druska
Kaip gaminam?
  1. Paruošiam ingredientusParuošiam ingredientus

    Mėsą supjaustom plonais 5mm kepsniais ir išmušam su mėsos plaktuku. Sudėliojam didelį ploną keturkampį. Kraštais gali net truputį užsikeisti. Papipirinam. Truputį padruskinam, bet ne per daug, nes šoninė duos sūrumo. Be to iškepus galima užbarstyti druskos dribsnių ar pan.

  2. Susukam šašlykusSusukam šašlykus

    Tolygiai, užkeisdami kraštus, išdėliojam bekono juosteles.
    Atsargiai susukam į standžią suktinę.
    Suktinę supjaustom 3-4cm storio griežinėliais. Sumaunam ant iešmų taip, kad neišsivyniotų.

  3. KepamKepam šašlykus

    Kepam 20-30min. tiesioginėje kaitroje apie 180-200C temperatūroje kad 3-5 minutės vartant iš visų keturių pusių.

  4. Pateikiam ir ragaujam?

    Pateikiam lavaše su marinuotais svogūnais, svogūnų laiškais ir t.t.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/128914475977002

Raktažodžiai: jautiena,bekonas,šoninė,šašlykai
Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/jautienos-ir-bekono-saslykai/