Jautienos šonkaulius iš visų pusių apibarstom Poppamies Garlic Rub prieskoniais.
Kepsninę paruošiam netiesioginiam kepimui. Po grotelėmis įstatom vonelę su karštu vandeniu. Rūkom netiesioginėje 100-110C temperatūroje su Hickory drožlėmis apie 3 val.
Tada vyniojam į foliją, pilam tamsų alų su gabaliuku sviesto.
Folijoj kepam netiesioginėje kaitroje 110-120C temperatūroje dar apie 2 valandas iki vidinės 95-97C temperatūros, kai termometro zondas lenda kaip "į sviestą".
Prieš pjaustant leidžiam 20-30min pailsėti.
Bulvės apšlakstom aliejumi, druska, švž. maltais j. pipirais, rozmarino prieskoniais. Kepam kartu su mėsa iki kol patikrinus mediniu iešmeliu tapo minkštos. Tada traukiam lauk ir atidedam šiltai iki kol bus paruošta mėsa.
Prieš pjaustant mėsai leidžiam 20-30min. šiltai pailsėti folijoje.
Skanaus!