Inde sumaišom visus marinato ingredientus į vientisą pastą. Sudedam kalakuto kepsnius į plastikinį maišelį, supilam marinatą ir viską gerai išmaišom. Marinuojam šaldytuve iki 24 val. arba keletą valandų kambario temperatūroje.
Prieš kepimą mėsą pora val. palaikome kambario temperatūroje. Kepsninę įkaitinam iki 200C, groteles patepam aliejumi ir ant įkaitusių grotelių, tiesioginėje kaitroje apskrudinam mėsos gabaliukus iš abiejų pusių po 5-10min. kad atsirastų grill žymės.
Dedam deflektorių, palaukiam kol stabilizuosis temperatūra ir kepam 160-170C temperatūroje dar 10-15min. Apverčiam. Aptepam Cherry&Cola padažu ir kepam dar 10-15min. Apverčiam. Aptepam kitą pusę Cherry&Cola padažu ir kepam dar 10-15min. iki vidinės 74C temperatūros.
Traukiam lauk, apdengiam folija ir šiltai paliekam 5min. pailsėti.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/122165939985189