Karamelizuota Kiaulienos Šoninė su Ryžiais

Karamelizuota Kiaulienos Šoninė su Ryžiais 🔥😋
pinit View Gallery 4 photos

Karamelizuota Kiaulienos Šoninė su Ryžiais

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 105 mins Bendras Laikas 2 hrs
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Ką panaudojam verdant šoninę?

Karamelei panaudojam (viską radom Maximoj)

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Svogūnus supjaustom ketvirčiais. Čili pipirą perpjaunam per pusę.

  2. Verdam šoninę

    Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatom kazaną ir sudedam visus šoninės virimo ingredientus. Išmaišom. Įdedam šoninę. Užverdam. Uždengiam dangtį. Uždarom kepsninę, oro sklendes paliekam praviras minimaliai ir žemoje kaitroje verdam apie 1 valandą, kol kiauliena taps minkšta, bet ne byranti!
    Mėsą traukiam lauk, nusausinam ir supjaustom kąsnio dydžio gabaliukais. Pasiliekam 1-2 stiklines nuo mėsos likusio sultinio ir atidedam į šalį.

  3. Karamelizuojam šoninę

    Kazaną išvalom ir grąžinam į kepsninę. Kad pakelt temperatūrą įdedam dar anglių. Įkaitinam truputį aliejaus ir apie 5 minutes iš visų pusių apskrudinam mėsos gabaliukus.
    Supilam 1 stiklinę pasilikto mėsos virimo sultinio ir visus karamelės ingredientus. Išmaišom ir paliekam virti apie 10min. kol padažas sutirštės. Paragaujam ir jei reikia skonį subalansuojam cukrumi.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Su mėsa pateikiam virtus laukinius ryžius apkeptus su kiaušiniu ir išspaustu česnaku.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/159728379562278

Raktažodžiai: kiauliena,šoninė,rytų,kinų,kiniškas,kinietiškas,maistas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *