Svogūnus supjaustom ketvirčiais. Čili pipirą perpjaunam per pusę.
Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatom kazaną ir sudedam visus šoninės virimo ingredientus. Išmaišom. Įdedam šoninę. Užverdam. Uždengiam dangtį. Uždarom kepsninę, oro sklendes paliekam praviras minimaliai ir žemoje kaitroje verdam apie 1 valandą, kol kiauliena taps minkšta, bet ne byranti!
Mėsą traukiam lauk, nusausinam ir supjaustom kąsnio dydžio gabaliukais. Pasiliekam 1-2 stiklines nuo mėsos likusio sultinio ir atidedam į šalį.
Kazaną išvalom ir grąžinam į kepsninę. Kad pakelt temperatūrą įdedam dar anglių. Įkaitinam truputį aliejaus ir apie 5 minutes iš visų pusių apskrudinam mėsos gabaliukus.
Supilam 1 stiklinę pasilikto mėsos virimo sultinio ir visus karamelės ingredientus. Išmaišom ir paliekam virti apie 10min. kol padažas sutirštės. Paragaujam ir jei reikia skonį subalansuojam cukrumi.
Su mėsa pateikiam virtus laukinius ryžius apkeptus su kiaušiniu ir išspaustu česnaku.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/159728379562278