Karkos Virtos Aluje ir Pakeptos su Naminiu Medaus BBQ Padažu

pinit View Gallery 2 photos

Karkos Virtos Aluje ir Pakeptos su Naminiu Medaus BBQ Padažu

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 3 hrs Bendras Laikas 3 hrs 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Ką panaudojam Naminam Medaus BBQ padažui?

Ką panaudojam karkoms?

Kaip gaminam?

  1. Gaminam padažą

    Sumaišom BBQ padažo ingredientus, užverdam ir ant mažos kaitros leidžiam pavirti apie 15min. Atšaldom.

  2. Išverdam karkas aluje

    Supilam alų į kazaną. Užverdam. Supilam druską, sumetam morkas, svogūnus, pipirus, nuluptą česnako galvą. Sudedam karkas. Jei karkos pilnai neapsemtos, tai dapilam alaus, kad pilnai apsemtų.
    Uždarom kazaną, uždarom kepsninę ir paliekam oro sklendes praviras minimaliai. Verdam mažoje kaitroje 2.5val. Verdant patikrinam ir jei reikia dapilam alaus.

  3. Kepam karkas

    Išimam karkas. Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180-200C temperatūroje.
    Karkas aptepam naminiu arba mėgstamu pirktiniu BBQ padažu, dedam į kepsninę ir kepam netiesioginėje kaitroje apie 30min.

  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su virtom bulvėm... mmm... 😋

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/244657021069413

Raktažodžiai: kiauliena,karkos,kazanas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *