Kepta Vištiena Tom Yum
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Svogūnus, česnakus, imbierą, čili pipirą, kalendrą, citrinžolę supjaustom smulkiai.
-
Marinuojam vištieną
Dideliam inde sumaišom su ruduoju cukurmi, žuvų padažu, sojos padažu, aliejumi, kokosų pienu, citrinų sultimis. Sudedam vištų blauzdeles gerai išmaišom, kad visur pasidengtų. Paliekam pasimarinuoti kambario temperatūroje apie 40min.
-
Kepam blauzdeles
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje.
Sudedam į kepimo formą. Blauzdeles kartu su marinatu supilame ir paskirstome kepimo formoje. Dedam į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam apie 30-45min. kol truputį apskrus. Apverčiam ir kepam dar 30min. kol apskrus. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/240304274838021