Kiaulių odelių traškučius suberiam į maišelį. Uždarom ir su sutraiškom su kočėlo pagalba.
Vištieną supjaustom norimo dydžio gabaliukais. Nusausinam su popieriniu rankšluoščiu. Iš visų pusių pagardinam druska ir pipirais.
Dideliam inde suplakam kiaušinius su grietinėle.
Kitam dideliam inde sumaišom migdolų miltus, sutraiškytus kiaulių odelių traškučius, Parmezano sūrį, česnako granules, ir papriką. Pagardinam druska ir pipirais.
Po vieną vištienos gabaliuką pamirkom plakinyje ir apvoliojam traškučiuose.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C laipsnių temperatūroje. Kepam vištienos gabaliukus apie 30 min. iki vidinės 74C laipsnių temperatūros.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/175796887955427