Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže

Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže pinit View Gallery 3 photos

Kiaulienos Kepsniai Kreminiame Grybų Padaže

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 40 mins Bendras Laikas 55 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Ką panaudojam padažui?

Kaip gaminam?

Pasiruošiam ingredientus

  1. Pievagrybius supjaustom plonais griežinėliais. Česnakus sutraiškom. Švž. petražoles supjaustom smulkiai.
    Mėsai leidžiam 15min. pastovėti kambario temperatūroje. Mažam inde sumaišom paprikos prieskonius, česnakų granules. Kepsnius nusausinam su popieriniu rankšluoščiu. Apšlakstom aliejumi ir iš abiejų pusių apibarstom prieskonių mišiniu, pagardinam druska ir pipirais.

Apkepam mėsą

  1. Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus grotas. Įkaitinam iki 200C temperatūros. Apkepam kepsnius iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol apskrus. Neperkepam! Traukiam lauk, uždengiam ir atidedam į šalį šiltai.

Gaminam padažą

  1. Apkepam grybus

    Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam šlakelį aliejaus ir ištirpinam sviestą. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam kol paruduos.

  2. Gaminam padažą

    Sudedam traiškytus česnakus, itališkus prieskonius, petražoles. Pamaišydami 0.5 min. pakepam.
    Supilam sultinį, grietinėlę, išmaišom. Leidžiam užvirti ir pamaišydami paverdam 3-4 minutes kol truputį sutirštės. Paragaujam. Pagal skonį pagardinam druska, pipirais.

  3. Grąžinam mėsą ir pašildom

    Į keptuvę sudedam mėsos kepsnius, supilam inde susikaupusias sultis. Pakaitiniam 2-3 minutes, kad kepsniai sušiltų.

Pateikiam ir ragaujam!

  1. Pateikiam apibarstydami likusiomis smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/120932043441912

Raktažodžiai: kiauliena,kreminis grybų padažas,grill

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *