Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai Kreminiame Grybų Padaže
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Mėsą supjaustom plonais kepsneliais, padarom po keletą įpjovų kepsnelio krašte kur yra riebalinis sluoksnelis, kad kepant neišsilenktų. Apšlakstom aliejumi ir iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.
Česnaką supjaustom smulkiai. Pievagrybius supjaustom griežinėliais. -
Kepam kepsnelius
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus groteles. Kepam kepsnelius 180-200C temperatūroje iš abiejų pusių po 3-4 min. kol iškeps. Neperkepam! Traukiam lauk ir atidedam šiltai.
-
Apkepam grybus ir česnakus
Įstatom Grandfeu troškintuvą. Įkaitinam aliejų. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam apie 5min. kol suminkštės. Suberiam česnakus. Pamaišydami kepam apie 1-2 min. kol pasklis aromatas.
-
Troškinam kepsnelius
Supilam grietinėlė, Parmidžaną, raudonelio prieskonius, čili dribsnius. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Užverdam. Maišydami paverdam kol sutirštės.
Suberiam špinato lapelius. Pamaišydami patroškinam padaže apie 2-3 min.
Sudedam nugarinės kepsnelius. Išmaišom. Troškintuvą uždengiam ir patroškinam 5 min. kol sušils. -
Pateikiam ir ragaujam!
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/363748225826958