Mėsą supjaustom plonais kepsneliais, padarom po keletą įpjovų kepsnelio krašte kur yra riebalinis sluoksnelis, kad kepant neišsilenktų. Apšlakstom aliejumi ir iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.
Česnaką supjaustom smulkiai. Pievagrybius supjaustom griežinėliais.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus groteles. Kepam kepsnelius 180-200C temperatūroje iš abiejų pusių po 3-4 min. kol iškeps. Neperkepam! Traukiam lauk ir atidedam šiltai.
Įstatom Grandfeu troškintuvą. Įkaitinam aliejų. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam apie 5min. kol suminkštės. Suberiam česnakus. Pamaišydami kepam apie 1-2 min. kol pasklis aromatas.
Supilam grietinėlė, Parmidžaną, raudonelio prieskonius, čili dribsnius. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Užverdam. Maišydami paverdam kol sutirštės.
Suberiam špinato lapelius. Pamaišydami patroškinam padaže apie 2-3 min.
Sudedam nugarinės kepsnelius. Išmaišom. Troškintuvą uždengiam ir patroškinam 5 min. kol sušils.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/363748225826958