Print Options:

Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai Kreminiame Grybų Padaže

Porcijos 5
Ką panaudojam?
  • 10 pcs Kiaulienos nugarinė (kepsniai)
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • 250 g Rudieji pievagrybiai (maži)
  • 8 clove Česnakai
  • 300 ml Giretinėlė (36% riebumo)
  • 80 g Parmidžano sūris (tarkuotas)
  • 2 tsp Raudonėlio prieskoniai
  • 1 tsp Čili dribsniai
  • 3 cup Švž. Špinatai
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Mėsą supjaustom plonais kepsneliais, padarom po keletą įpjovų kepsnelio krašte kur yra riebalinis sluoksnelis, kad kepant neišsilenktų. Apšlakstom aliejumi ir iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.
    Česnaką supjaustom smulkiai. Pievagrybius supjaustom griežinėliais.

  2. Kepam kepsneliusKepam kepsnelius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus groteles. Kepam kepsnelius 180-200C temperatūroje iš abiejų pusių po 3-4 min. kol iškeps. Neperkepam! Traukiam lauk ir atidedam šiltai.

  3. Apkepam grybus ir česnakus

    Įstatom Grandfeu troškintuvą. Įkaitinam aliejų. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam apie 5min. kol suminkštės. Suberiam česnakus. Pamaišydami kepam apie 1-2 min. kol pasklis aromatas.

  4. Troškinam kepsneliusTroškinam kepsnelius

    Supilam grietinėlė, Parmidžaną, raudonelio prieskonius, čili dribsnius. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Užverdam. Maišydami paverdam kol sutirštės.
    Suberiam špinato lapelius. Pamaišydami patroškinam padaže apie 2-3 min.
    Sudedam nugarinės kepsnelius. Išmaišom. Troškintuvą uždengiam ir patroškinam 5 min. kol sušils.

  5. Pateikiam ir ragaujam!Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai Kreminiame Grybų Padaže

    Skanaus! 🙂