Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Balzaminiu Aviečių BBQ Padažu

pinit View Gallery 5 photos

Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Balzaminiu Aviečių BBQ Padažu

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 10 mins Bendras Laikas 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus ir padažą

    Česnakus išspaudžiam. Visus padažo ingredientus sumaišom į vientisą padažą.
    Kepsnelių riebalinį sluoksnį įpjaustom, kad kepant kepsnys neišsilenktų.
    Apšlakstom aliejumi. Iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais.

  2. Kepam kepsnelius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200C temperatūroje.
    Sudedam kepsnelius ant įkaitintų grotelių ir kepam 3-5 minutes kol truputį parus.
    Apverčiam ir kepam dar apie 5 minutes, kol iškeps. Neperkepam!

  3. Pateikiam ir ragaujam

    Pateikiam su pagamintu naminiu BBQ padažu.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/354730653395382

Raktažodžiai: kiauliena,nugarinė,avietės,bbq

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *