Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Balzaminiu Aviečių BBQ Padažu
Ką panaudojam?
Padažas
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus ir padažą
Česnakus išspaudžiam. Visus padažo ingredientus sumaišom į vientisą padažą.
Kepsnelių riebalinį sluoksnį įpjaustom, kad kepant kepsnys neišsilenktų.
Apšlakstom aliejumi. Iš abiejų pusių pagardinam druska ir pipirais. -
Kepam kepsnelius
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200C temperatūroje.
Sudedam kepsnelius ant įkaitintų grotelių ir kepam 3-5 minutes kol truputį parus.
Apverčiam ir kepam dar apie 5 minutes, kol iškeps. Neperkepam! -
Pateikiam ir ragaujam
Pateikiam su pagamintu naminiu BBQ padažu.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/354730653395382