Kiaulienos Šonkauliai su Raugintais Kopūstais ir Bulvėmis Ištroškinti Grandfeu Puode
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Paruošiam ingredientus
Šonkaulius supjaustom po vieną. Bulves nulupam ir supjaustom mažais kubeliais. Svogūnus supjaustom smulkiai. Morkas nulupam ir supjaustom gabaliukais.
Jei kopūstai labai rūgštūs, tai praplaunam su vandeniu. -
Apkepam šonkauliukus
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol įkais. Sudedam ir apkepam šonkaulius iš visų pusių kol apskrus. Traukiam lauk.
-
Apkepam sovgūnus su morkomis
Į keptuvę sudedam ir apkepam svogūnus, kol truputį apskrus.
Suberiam morkas. Pamaišydami kepam kol suminkštės. -
Apkepam raugintus kopūstus
Sudedam raugintus kopūstus, pipirus žirneliais, kmynus, lauro lapelį. Išmaišom. Pamaišydami viską gerai apkepam.
Paragaujam ar ko netrūksta. Jei per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojam įberdami cukraus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį. -
Troškinam bulves su šonkauliais
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C temperatūroje.
Kol kepsninė kaista paruošiame Grandfeu puodą.
Dugną ištepam sviestu. Suberiam ir tolygiai paskirstom bulves. Pagardinam trupučiu druskos.
Sudedam apkeptus šonkaulius. Užpilam verdančiu vandeniu, kad padengtų bulves esančias dugne.
Puodą uždengiam. Statom į kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepam 40-50 min. -
Sudedam raugintus kopūstus
Puodą išimam. Atidengiam ir tolygiai ant viršaus sudedam ir paskirstom apkeptus kopūstus.
-
Troškinam viską kartu su kopūstais
Puodą uždengiam, grąžinam į kepsninę ir kepam dar 20 min.
Traukiam lauk ir paliekame uždengtą šiltai pastovėti 10-20min. -
Pateikiam ir ragaujam!
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/289825486552566