Korėjietiški Makaronai su Jautiena Jajangmyeon 자장면 🥡🥢

Korėjietiški Makaronai su Jautiena Jajangmyeon pinit View Gallery 5 photos

Korėjietiški Makaronai su Jautiena Jajangmyeon 자장면 🥡🥢

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Ridiką, cukiniją, agurkus ir mėsą supjaustom šiaudeliais. Svogūnus supjaustom sklitelėmis.

  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
    Įstatom ketaus keptuvė ir įkaitinam truputį aliejaus. Suberiam ir iš visų pusių apkepam mėsą.

  3. Apkepam ridiką

    Suberiam ridiką. Pamaišydami 1-2 minutes apkepam kartu su mėsa.

  4. Apkepam cukiniją

    Suberiam cukiniją ir svogūnus. Pamaišydami 5 minutes apkepam.

  5. Troškinam

    Sudedam Pupelių padažą. Supilam sojų padažą. Suberiam cukrų. Išmaišom.
    Įpilam 400ml vandens. Išmaišom. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam pusiau praviras. Troškinam 10 min.
    Paragaujam ridiką ar minkštas.
    Jei jau minkštas, tai inde sumaišom 100ml šalto vandens su krakmolu. Mišinį lėtai pilam į puodą lėtai pastoviai maišydami iki norimo tirštumo.
    Paragaujam. Skonis turi gautis saldokas. Jei reikia dar įberiam cukraus. Jei norisi aštriau, įpilam Sriracha padažo. Arba, jei trūksta sūrumo, tai įpilam dar sojų padažo, kol skonis tenkins.
    Dėl skonio įpilam sezamo aliejaus. Išmaišom. Traukiam lauk.

  6. Paruošiam makaronus

    Makaronus paruošiam pagal instrukciją ant pakelio.

  7. Pateikiam ir ragaujam

    Į dubenėlį dedam porciją makaronų. Užpilam pasigamintu padažu su daržovėmis ir mėsa.
    Papuošiam agurkiniais šiaudeliais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT

Raktažodžiai: makaronai,jajangmyeon,Azija,Korėja

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *