Ridiką, cukiniją, agurkus ir mėsą supjaustom šiaudeliais. Svogūnus supjaustom sklitelėmis.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
Įstatom ketaus keptuvė ir įkaitinam truputį aliejaus. Suberiam ir iš visų pusių apkepam mėsą.
Suberiam ridiką. Pamaišydami 1-2 minutes apkepam kartu su mėsa.
Suberiam cukiniją ir svogūnus. Pamaišydami 5 minutes apkepam.
Sudedam Pupelių padažą. Supilam sojų padažą. Suberiam cukrų. Išmaišom.
Įpilam 400ml vandens. Išmaišom. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam pusiau praviras. Troškinam 10 min.
Paragaujam ridiką ar minkštas.
Jei jau minkštas, tai inde sumaišom 100ml šalto vandens su krakmolu. Mišinį lėtai pilam į puodą lėtai pastoviai maišydami iki norimo tirštumo.
Paragaujam. Skonis turi gautis saldokas. Jei reikia dar įberiam cukraus. Jei norisi aštriau, įpilam Sriracha padažo. Arba, jei trūksta sūrumo, tai įpilam dar sojų padažo, kol skonis tenkins.
Dėl skonio įpilam sezamo aliejaus. Išmaišom. Traukiam lauk.
Makaronus paruošiam pagal instrukciją ant pakelio.
Į dubenėlį dedam porciją makaronų. Užpilam pasigamintu padažu su daržovėmis ir mėsa.
Papuošiam agurkiniais šiaudeliais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT