Krevečių Skonio Ryžiai su Vištiena Kazane
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Ryžius verdam 30% laiko trumpiau nei parašyta ant pakelio. Ryžiai neturi būtį pilnai išvirę. Nupilam vandenį. Atidedam į šalį.
Krevetes išvalom. Svogūnus pasmulkinam kad tilptų į blenderį. Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai.
Vištieną supjaustom nestorom juostelėm.Sublenderiuojam į vientisą masę: čili pipirus, svogūnus, česnakus, išvalytas krevetes. Atidedam į šalį.
-
Apkepam vištieną
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam ir įkaitinam aliejų.
Sudedam ir pamaišydami apkepam vištieną, kol pradės skursti. -
Apkepam padažą
Supilam pasigamintą masę. Išmaišom. Maišydami viską apkepam, kol pradės gelsti.
-
Baigiam ruošti patiekalą
Suberiam ryžius. Supilam sojų ir austrių padažus. Suberiam svogūnų laiškus. Išmaišom.
Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes uždarom. Leidžiam 5 min. pasikaitinti. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam krevečių skonio ryžius su vištiena ant viršaus uždėdami keptą kiaušinį.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/