Ryžius verdam 30% laiko trumpiau nei parašyta ant pakelio. Ryžiai neturi būtį pilnai išvirę. Nupilam vandenį. Atidedam į šalį.
Krevetes išvalom. Svogūnus pasmulkinam kad tilptų į blenderį. Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai.
Vištieną supjaustom nestorom juostelėm.
Sublenderiuojam į vientisą masę: čili pipirus, svogūnus, česnakus, išvalytas krevetes. Atidedam į šalį.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam ir įkaitinam aliejų.
Sudedam ir pamaišydami apkepam vištieną, kol pradės skursti.
Supilam pasigamintą masę. Išmaišom. Maišydami viską apkepam, kol pradės gelsti.
Suberiam ryžius. Supilam sojų ir austrių padažus. Suberiam svogūnų laiškus. Išmaišom.
Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes uždarom. Leidžiam 5 min. pasikaitinti.
Pateikiam krevečių skonio ryžius su vištiena ant viršaus uždėdami keptą kiaušinį.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/