Lengva, greita, skani vakarienė.
Krevetes išlukštenam, įpjaunam ir išvalom vidų. Česnakus išspaudžiam. Pelėsinį sūrį truputį pasmulkinam, kad greičiau tirptų.
Išsiverdam makaronus sūdytame vandenyje. Verdam mažiau nei al dente. Nedaverdam. Nupilam vandenį, užpilam šlakelį aliejaus ir išmaišom, kad nesuliptų.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam šlakelį aliejaus. Įdedam ir ištirpinam sviestą. Sudedam česnakus. Permaišom.
Suberiam krevetes. Pavartydami kepam 4-5 min.
Supilam grietinėlę. Sudedam pelėsinį sūrį. Išmaišom. Pamaišydami leidžiam pasitroškinti ir sūriui ištirpti.
Pagardinam švž. maltais j. pipirais. Išmaišom. Paragaujam ir nusprendžiam kiek įberti druskos. Jei reikia pagardinam druska.
Sudedam išvirtus makaronus. Atsargiai pamaišydami troškinam 2-3 minutes. Leidžiam makaronams sugerti grietinėlę. Traukiam lauk.
Pateikiam apibarstydami smulkintais petražolių lapeliais ir paprikos prieskoniais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/166747615527021