Labai Skanūs Vištų Sparneliai ant Iešmų
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam marinatą ir marinuojam sparnelius
Į didelį indą sumaišom marinato ingredientus:
Pusę apelsino nuplaunam ir į indą nutarkuojam apelsino odelę (tik išorę, be baltos dalies).
Iš apelsino puselės išspaudžiam sultis.
Supilam laimo sultis.
Supilam aliejų, sojų padažą.
Suberiam česnako prieskonius, džiovintus pomidorus, BBQ vištienos prieskonius. Pagardinam pipirais.
Supilam klevų sirupą.
Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
Suberiam sparnelius. Gerai išmaišom ir marinuojam šaldytuve 12-24 val. -
Kepam sparnelius
Sparnelius sumaunam ant iešmų.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Anglys turi būti pilna išdegę arba dėti nedaug anglių.
Anglis gausiai apibarstom druska, kad nekiltų liepsnos.
Kepam sparnelius vartant apie 15 min. kol iškeps. -
Pateikiam ir ragaujam
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT