Į didelį indą sumaišom marinato ingredientus:
Pusę apelsino nuplaunam ir į indą nutarkuojam apelsino odelę (tik išorę, be baltos dalies).
Iš apelsino puselės išspaudžiam sultis.
Supilam laimo sultis.
Supilam aliejų, sojų padažą.
Suberiam česnako prieskonius, džiovintus pomidorus, BBQ vištienos prieskonius. Pagardinam pipirais.
Supilam klevų sirupą.
Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
Suberiam sparnelius. Gerai išmaišom ir marinuojam šaldytuve 12-24 val.
Sparnelius sumaunam ant iešmų.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Anglys turi būti pilna išdegę arba dėti nedaug anglių.
Anglis gausiai apibarstom druska, kad nekiltų liepsnos.
Kepam sparnelius vartant apie 15 min. kol iškeps.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT