Lavašinė Mėsinė Pica

Lavašinė Mėsinė Pica pinit View Gallery 5 photos

Lavašinė Mėsinė Pica

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 20 mins Bendras Laikas 40 mins
Porcijos: 3

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Mėsą sumalam. Agurkėlius supjaustom griežinėliais. Raudonuosius svogūnus supjaustom pusžiedžiais.
    Į maltą mėsą suberiam paprikos prieskonius, raudonėlio prieskonius, šv. maltus penkių rūšių pipirus. Truputį pagardinam druska. Išmaišom.

  2. Paruošiam picos padą

    Ant kepimo popieriaus ištiesiam lavašo lapą. Su konditerine mentele visą paviršių ištepam, padengiam plonu maltos mėsos sluoksniu.

  3. Kepam picos padą

    Paruošiame kepsninę netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam pasigamintą picos padą ir kepam apie 5 minutes (Svarbu! Tarpe atsargiai patikrinam pado apačią, kad neperkeptų ir nepridegtų!), tiek kad mėsa būtų beveik iškepus. Traukiam lauk.

  4. Surenkam picą

    Sumaišom kečupą su adžika. Aptepam padažu mėsos sluoksnį.
    Tolygiai užbarstom truputį sūrio. Išdėliojam pjaustytus agurkėlius, svogūnų pusžiedžius
    Ant viršaus dar užbarstom tarkuoto sūrio.

  5. Kepam picą

    Grąžinam į kepsninę ir kepam dar keletą minučių kol sūris ištirps.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/342537851281329

Raktažodžiai: pica,lavašas
Temos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *