Mėsą sumalam. Agurkėlius supjaustom griežinėliais. Raudonuosius svogūnus supjaustom pusžiedžiais.
Į maltą mėsą suberiam paprikos prieskonius, raudonėlio prieskonius, šv. maltus penkių rūšių pipirus. Truputį pagardinam druska. Išmaišom.
Ant kepimo popieriaus ištiesiam lavašo lapą. Su konditerine mentele visą paviršių ištepam, padengiam plonu maltos mėsos sluoksniu.
Paruošiame kepsninę netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam pasigamintą picos padą ir kepam apie 5 minutes (Svarbu! Tarpe atsargiai patikrinam pado apačią, kad neperkeptų ir nepridegtų!), tiek kad mėsa būtų beveik iškepus. Traukiam lauk.
Sumaišom kečupą su adžika. Aptepam padažu mėsos sluoksnį.
Tolygiai užbarstom truputį sūrio. Išdėliojam pjaustytus agurkėlius, svogūnų pusžiedžius
Ant viršaus dar užbarstom tarkuoto sūrio.
Grąžinam į kepsninę ir kepam dar keletą minučių kol sūris ištirps.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/342537851281329