Makaronai Dešrelių Padaže
Aprašymas
Labai paprasta ir labai skanu 😊
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Paruošiam ingredientus
Dešreles supjaustom 1-2cm storio griežinėliais. Svogūną ir česnaką supjaustom smulkiai. Pomidorus supjaustom mažais kubeliais. Supjaustom svogūnų laiškus.
-
Išverdam makaronus
Makaronus verdame mažiau nei pusę nustatyto laiko (apie 3-4 min) pasūdytame vandenyje (250g makaronų, 2.5L vandens, 25g druskos). Išimam. Nukošiam vandenį. Užpilam truputį aliejaus ir išmaišom, kad nesuliptų. Atidedam į šalį.
-
Apkepam svogūnus su česnakais
Į kepsninę statom gilią ketaus keptuvę ir įpilam truputį aliejaus. Suberiam svogūną ir česnaką. Pastoviai maišydami 4-5min. apkepam.
-
Apkepam dešreles
Suberiam dešreles. Pamaišydami 2min. apkepam kol apskrus. Suberiam pomidorus. Išmaišom. Pamaišydami pakepam apie 5 min.
-
Troškinam
Padruskinam. Papipirinam. Suberiam raudonėlio prieskonius. Cukrų. Išmaišom. Pora minučių pakepam. Supilam grietinėlę. Suberiam makaronus. Užpilam 100-150ml vandens. Išmaišom. Uždengiam keptuvę. Uždarom kepsninę ir pridarom oro padavimo sklendes. Taip troškinam 15 min. Karts nuo karto atidarom ir permaišom.
Likus 5 min. iki pabaigos paragaujam. Jei reikia dar padruskinam ar papipirinam. Užbarstom svogūnų laiškų. Permaišom. -
Užbarstom sūrį, pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam užbarstydami tarkuoto sūrio. Leidžiam sūriui patirpti.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/133245208877262