Makaroninės nePicos Iešmeliai Forneza Krosnyje
Ką panaudojam?
Padažas
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiame ingredientus
Česnakus išspaudžiam Pasigaminam padažą sumaišydami visus padažo ingredientus. Alyvuoges supjaustom griežinėliais. Leidžiam pastovėti kol virs makaronai.
-
Išverdam makaronus
Makaronus išverdam iki al dente kietumo (100g makaronų = 1L vandens = 10g druskos). Traukiam lauk. Vandenį nupilam.
-
Gaminam iešmelius
Virtus makaronus sumaunam ant iešmelių suformuodami padą. Aptepam pasigamintu padažu. Užbarstom tarkuotu sūriu. Išdėliojam dešros gabaliukus, alyvuoges, kukurūzus.
-
Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui
Forneza krosnį paruošiame kepimui 150-300C temperatūroje. Kepimo indą ištepam aliejumi ir įstatom į krosnį. Palaukiam kol įkais.
-
Kepam iešmelius
Sudedam iešmelius ir kepam kol sūris išsilydys ir truputį apskrus. Tarpe apsukam, kad vienodžiau keptų.
Traukiam lauk. -
Pateikiam ir ragaujam!
Serviruojam.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/